autorijles

Wil jij graag je rijbewijs B halen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Met jarenlange ervaring en een goed slagingspercentage helpen wij je snel de weg op. Rijschool Buivenga dé rijschool voor jou!

Autorijschool Buivenga is dé plek om te leren autorijden. Of je nog nooit in een auto hebt gezeten of al enige rijervaring hebt, bij autorijschool Buivenga vind je altijd een gekwalificeerde instructeur die jou op een veilige en leuke manier alles kan leren over het rijden.

Wij beschikken over moderne rijfaciliteiten en up-to-date lesauto’s, zodat je op een comfortabele manier les kunt krijgen. Je leert niet alleen hoe je de auto moet besturen, maar ook hoe je in verschillende verkeerssituaties moet reageren en hoe je verantwoord omgaat met de verkeersregels.

Het is belangrijk om bij een betrouwbare en professionele autorijschool te leren rijden. Je wilt immers zeker weten dat je op een veilige manier leert en dat je uiteindelijk een competente bestuurder bent. Kies daarom voor een rijschool met een goede reputatie en gekwalificeerde instructeurs.

$

Lesuren van 60 minuten

$

Ervaren instructeurs

$

Goed lesadvies

$

Persoonlijke benadering