Trekker rijbewijs halen in Groningen en Tolbert (leek)

Sinds 1 juli 2015 ben je verplicht om in het bezit te zijn van een T-rijbewijs als je met land- en bosbouwtractors en motorvoertuigen met beperkte snelheid op de openbare weg wilt rijden. Wij bieden de mogelijkheid aan om bij ons je T-rijbewijs te halen in Grootegast, Tolbert (Leek) en Groningen e.o. Sinds de invoering van het trekker rijbewijs hebben we al tientallen mensen veilig de weg op geholpen. Ben jij de volgende? Bel ons om je aan te melden op: 06 126 27 170.

Het T-rijbewijs bestaat uit:
– Theorie-examen
– Praktijkexamen

Theorie examen Trekker rijbewijs halen
Het theorie-examen voor het T-rijbewijs mag je al halen vanaf 15,5 jaar. Wij raden je dan ook aan om dit zo snel mogelijk te halen. De kennis die je in de theorie leert heb je nodig om de praktijk te laten slagen.

Ervaren instructeur
Onze Trekker instructeur heeft zelf heel veel ervaring met het rijden op landbouwtrekkers. Dit zorgt ervoor dat je een instructeur krijgt die net zo goed weet hoe het werkt in de theorie als in de praktijk.

R

afrijden in tolbert (leek) en/of groningen

De lessen worden gegeven in Tolbert (Leek) en/of Groningen, hier rijden we ook af. De rijlessen vanuit Tolbert vinden plaats vanaf de HJC manage, hoofdstraat 53 Tolbert. Zorg voor een optimale voorbereiding en haal snel je trekker rijbewijs in Tolbert (Leek) en/of Groningen! Bel: 0612627170 voor meer informatie.

Wist je dat:

Heb jij je rijbewijs gehaald voor 1 juli 2015? Dan krijg je bij de eerst volgende vernieuwing het T-rijbewijs automatisch bijgeschreven.

N

Snel starten

N

Ervaren instructeurs

N

Goed lesadvies

N

Persoonlijk